Vanliga frågor

Vanliga frågor – FAQ

Hur lång är en hyresperiod?

En hyresperiod avser tre dagar där varorna hämtas/levereras den första dagen, används den andra dagen och returneras/hämtas den tredje dagen. Vid helghyra gäller istället hyresperioden fredag till måndag eller till nästkommande vardag.

Det går även att hyra varorna under en längre period. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Hur många dagar före måste jag boka?

Du kan boka så sent som samma dag som du ska ha tillställningen, så länge vi har produkterna inne på lager. Men för att kunna vara på den säkra sidan rekommenderar vi att ni bokar ca 1-2 veckor före tillställningen. Vi kan leverera alla veckodagar.

Hur betalar jag?

Du kan betala din beställning med betalkort när varorna hämtas eller återlämnas, eller betala till vårt bankgiro. Vi accepterar Visa-, MasterCard-, Maestro-, American Express- och VPaykort.

Vem ska ta hand om disken?

Vi sköter disken, så att ni får tid till någonting roligare. Det uppskattas dock varmt om ni sköljer bort det värsta kladdet.

Kan jag se produkterna innan jag hyr dem?

Självklart får du se produkterna före bokning om du så önskar! Skicka ett mejl till info@hyrfest.se eller ring så ordnar vi en tid.

Går det att hyra produkter under en längre period?

Absolut. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Visas priserna inklusive moms?

Till skillnad från många andra uthyrningsfirmor så visar vi våra priser inklusive moms, d.v.s. det riktiga priset som du får betala. Inga konstigheter med andra ord.